BørneIntra v2.19

Seneste nyhed...

Efterårsnyt

  Fælles opmærksomhed

Så blev det oktober og meget er sket siden sidste nyhedsbrev.

Vi har haft nogle fantastiske skovdage, med masser af naturformidling og gode oplevelser. Vi har været til høstgudstjeneste på Fenskær sammen med Dagplejen og Vandpytten. Personalet har haft pædagogisk dag med Den styrkede pædagogiske læreplan som tema.

Vi har sagt velkommen til Eva på rød stue og Milla på gul stue, vi glæder os til at lære jer og jeres familier nærmere at kende :) Derudover er Rikke fra gul vendt tilbage til os som vikar.

I oktober måned har vi valgt at sætte fokus på sprog. Derfor vil mange af vores aktiviteter rette sig mod leg med sproget. Det kan være gennem dialogisk oplæsning, sang og bevægelse, rim og remser m.v. Vi starter temaet med fælles samling på torvet på mandag og slutter med et løb der har sproget i fokus den 31. oktober.

Fredag d. 11. oktober afvikler vi vanen tro Motionsløb sammen med skolen. Vi har fælles opvarmning og derefter har vi hver vores lille rute vi løber på.

Mandag d. 28. oktober skal børnehaven til Lomborg og se teater, vi skal sse forestillingen Babuska.

Efter efterårsferien får vi besøg af Skulpturværkstedet. Vi har bestilt dem til at lave dyr til vores legeplads som er udført i egetræ. Vi får bl.a. to ponyer, en krokodille, en skildpadde og flere andre dyr. Det er de kunst penge der i sin tid blev bevilget i forbindelse med byggeriet, som vi anvender til de her flotte figurer. Dyrene skal bruges som inspiration til lege, til motorisk aktivitet og som et flot æstetisk bidrag til vores udeområder. Vi glæder os rigtig meget til at se dem.

Så har et par af jer forældre kommenteret på, at der er rigtig mange børn om morgenen til få voksne. Det varierer meget med antallet af børn, men mange dage har vi rigtig mange børn, der kommer tidligt og skal have morgenmad. Vi har forsøgt at rokere rundt, så der nu er 3 voksne fra kl 6.45, dette for at kunne sikre at alle kan blive ordenlig modtaget og får en god start på dagen. Ligeledes har vi besluttet, som et forsøg, at fra må mandag d. 7.10. så skal man komme FØR kl. 7.20 hvis man skal have morgenmad. Dette for at kunne komme før ud og åbne stuerne og dermed få fordelt børnene bedre. Kommer man efter 7.20, kan man få tilbudt et stykke rugbrød med smør, som man kan tage med ned på stuen. Som forældre kan I jo altid overveje, om jeres barn har behov for at spise morgenmaden her, eller det er rarere at spise den derhjemme inden I kommer herop.

Til slut vil jeg ønske jer der holder ferie nogle fantastiske dage, os der skal være i Børneuniverset ønsker os flotte solrige dage, så vi kan nyde den kolde klare oktober luft.

 

Opslagstavle...

  •  

    Her kan ses resultatet af fødevarekontrollens besøg.

    19-01-2015