BørneIntra v2.19.1

Seneste nyhed...

Julehilsen

  Billede

Kære alle

Så er der fuld gang i juleriet. Vi takker for den fantastiske opbakning der var til vores julefredag, det var skønt at næsten alle havde valgt at bruge en eftermiddag sammen med os.

Fremadrettet er der julefrokost for alle børn d.11. december,  julegudstjeneste d. 13. december og juleafslutning med besøg udefra d. 20. december. Vi gør vores bedste for at december skal være hyggelig og at der er tid til lidt julehygge, samtidig kan det også være svært for nogle børn at være i, så derfor holder vi også fast i vores strukturer med opdeling af dagen og faste grupper.

Vi har de sidste uger været hårdt ramt af sygdom især blandt personalet, det betyder at vi forsøger at få en hverdag til at hænge sammen på bedste måde, men at det måske er nye voksne der vil være på stuerne. Grethe fra orange er desværre fortsat langtidssygemeldt, vi håber at hun inden længe kan begynde igen på nogle ganske få timer. Jette Tougaard har varetaget Grethes timer indtil nu.

Anna er kommet ind på pædagogseminariet. Vi er selvfølgelig rigtig kede af at skulle af med hende, men ønsker hende stort tillykke og er sikre på, at hun nok skal blive en super god pædagog:)

Så skal vi byde velkommen til Katrine der er ny studerende i børnehaven, Katrine er tilknyttet grøn stue. Siden sidst er Julie og Amalie rykket fra vuggestuen til grøn stue, så stort velkommen til jer i den anden ende:) Ligeledes har vi lige sagt velkommen til Astrid der er ny vikar, da Mette holder efter nytår for at tage på højskole.

Til slut vil vi ønske jer alle en fantastisk juleferie og at I kommer godt ind i det nye år.

Mange hilsner fra Ulla

 

Opslagstavle...

  •  

    Her kan ses resultatet af fødevarekontrollens besøg.

    19-01-2015