BørneIntra v2.19.1

Seneste nyhed...

November nyt

  På tur med ophold på Midtpunktet

Så er det atter blevet mandag og vi er så småt ved at spore os ind på julemåneden. Vi har dog lige et par begivenheder vi skal have klaret først.

På trosdag har Else hendes sidste arbejdsdag i børnehaven. Else har valgt at gå på efterløn efter godt 26 år i først Degneparken og siden Børneuniverset. Vi markerer det rundt på stuerne torsdag formiddag og sørger for at hun kommer herfra på en god måde. Vi har desværre ikke mulighed for at invitere jer forældre, men har I lyst til at sende en lille hilsen med jeres barn barn, så ved jeg at Else vil blive glad for det. Indtil nytår bliver Elses timer varetaget af vores dygtige medhjælpere og så håber vi på at få ansat en ny pædagog til 1. januar.

Vuggestuen tager på juleskovtur på onsdag og børnehaven tager afsted i næste uge, se i kalender eller på opslag, hvornår jeres barn skal afsted. Lilla stue får lov at komme afsted 2 dage, da de blev snydt for en dag sidste gang vi var afsted.

Vi har jo desværre ikke lov til at invitere jer forældre til julehygge, vi har valgt at tænke i alternative jule aktiviteter i år. Så der bliver fælles julemandage, hvor børnehaven underholder hinanden udenfor ved maskinhuset, udendørs Lucia, nisseløb og meget andet. I skal nok få en nærmere plan, når vi kommer lidt tættere på.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Niels Alexander på grøn og Anton på gul stue, som begge startede her først i november, vi håber I bliver rigtig glade for at være hos os og glæder os til at lære jer nærmere at kende.

Mange hilsner fra Ulla

Opslagstavle...

  •  

    Her kan ses resultatet af fødevarekontrollens besøg.

    19-01-2015