BørneIntra v2.19.1

Alt i et-Skolen, Klinkby

NEJRUPVEJ 6B7620 Lemvig

Tlf.: 96631835

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Vuggestuen uge 40

  Mandag d. 30. september fyldte Lærke 2 år. Hjertelig tillykke. Hun fejrede fødselsdagen med os sidste fredag. Mandag var også dagen hvor Oliver W. havde sidste dag i vuggestuen så der havde han lækkerier med til afskedsfest, små is og frugt. Vi siger tak til Oliver og hans forældre for en dejlig tid i vuggestuen og heldigvis flytter han jo bare i børnehaven, så vi kan snakke med ham hver dag.

  Tirsdag var vi alle i Multisalen. Det er altid et hit, og vi skal ikke nævne det for tidligt på dagen at vi skal derover, for børnene kan næsten ikke vente. Lille Lifa var med for første gang, og hun syntes det var spændende i det store rum og musikken, og se hvordan de andre børn boltrede sig, mens hun havde en tryg voksen hånd at holde i.

  Onsdag var Mads, Louise, Fares, Oliver og Lone på besøg på plejehjemmet. Det havde været så hyggeligt og der blev sunget og lavet gymnastik sammen med "de gamle" (som børnene kalder dem). Der blev også spist boller med marmelade og drukket saftevand. Dejlige relationer opstår, når generationerne mødes.

  Torsdag var vi på tur. Vi var forbi køerne, som hilste med "Muh" og i det fjerne kunne vi høre toget køre forbi.

  Fredag havde vi indehyggedag, hvor børnene bl.a. interesseret lyttede til vores ny indkøbte rim-og remse bøger, mens de ihærdigt lavede fagter så godt som de kunne. Efter formiddagsmaden fik vi kæmpe is. Det var Fares´ bedstefar der syntes vi skulle have is. Tak for det.

  Rigtig god weekend til alle fra vuggestuen.

  04-10-2019
 •  Opslagstavleikon

  Uge 36 Vuggestuen

  Endnu en skøn uge er ved at være slut i vuggestuen. Vi har været ude næsten hver dag, og vi begynder så småt at mærke, at det snart er efterår. Det har været vådt på legepladsen så regntøjet har været på, men det hindre bestemt ikke  børnene i at have det sjovt og eksperimentere med vand. Tirsdag var vi i Multisalen, hvor der var aktiviteter med vores faldskærm. Der har selvfølgelig også været aktivitet indenfor, hvor det er sjovt at se regndråberne løbe ned ad vinduerne. Vi har haft besøg af en uventet gæst - en stor hus edderkop, som var i gangen. Den kom i forstørrelsesglasset og blev flittigt studeret. Spændende at se, at når man bare kiggede i glasset var edderkoppen almindelig størrelse, men når forstørrelsesglasset kom ned, var den pludselig meeeget større. Der har været gang i papir, tusser og farveblyanter, for nu hvor det snart er efterår, skulle der da æbler på vores træ (på væggen i stuen). Vores nye mad i dukkekrogen er stadig et mega hit, så der bliver lavet masser af spændende mad, som børnene flittigt serverer for hinanden.

  Rigtig god weekend til jer alle, fra vuggestuen

  06-09-2019
 •  Opslagstavleikon

  Vuggestuen

  Hip hurra og STORT tillykke til Lærke der idag bliver 1 år. Idag har vi fejret at Lærke har fødselsdag og derfor var der ekstra hygge ved det lange fødselsdagsbord, hvor vi sang fødselsdagssang og spiste dejlig kagemand. Formiddagen er gået med leg på gulvet og derefter gik vi udenfor i det dejlige vejr.

  21-09-2017