BørneIntra v2.14

Seneste nyhed...

Småbørnsgruppe for de 2-3 årige i Børnegården Lemtorp

Fra 1. august 2016 åbner et nyt pasningstilbud: En småbørnsgruppe for børn mellem 2 og 3 år i Børnegården Lemtorp, beliggende i østbyen.

Familie-og Kulturudvalget har besluttet at udvide pasningen i Børnegården Lemtorp med en småbørnsgruppe for de 2-3 årige. Gruppen vil være sidestillet med pasning i en vuggestue. Det vil sige, at normeringen er den samme som i en vuggestue. I gruppen vil der være et højt fagligt pædagogisk miljø, med to pædagoger og en pædagogmedhjælper. Der vil være 12-14 børn i småbørnsgruppen.

 

Småbørnsgruppen vil således være en stille og rolig måde for børnene at lære en børnehave at kende på, inden de starter i den.

 

Småbørnsgruppen vil få egen indgang, egen afspærret legeplads og egen gruppe. På den måde er børnene tæt på børnehaven og kan følge med i de samme aktiviteter som børnehavebørnene. Det er for eksempel "Dagens Kok", en lille tur med børnehavebussen "Solvognen", filmklubben "Med bleen i Biffen" og meget mere. Med andre ord vil børnene i småbørnsgruppen langsomt og trygt vænne sig til det at gå i børnehave. Børnene får serveret mad fra daginstitutionens eget køkken, hvor man tilstræber, at så mange råvarer som muligt er økologiske.

 

Når børnene er 2 år og 10 måneder vil de, i lighed med kommunens øvrige børn, overgå til taksten for børnehavebørn.

 

Du kan læse mere om småbørnsgruppen i pjecen "Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården". Du kan også kontakte Børnegården for yderligere info.

 

Hvis du ønsker at melde dit barn ind i småbørnsgruppen, gøres dette via den digitale pladsanvisning på www.borger.dk. Hvis du har spørgsmål så kontakt pladsanvisningen på telefonnummer 96 63 10 29

Opslagstavle...