BørneIntra v2.15

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Sommerferiepasning i kommunale vuggestuer og børnehaver, 2017

  I sommerferieperioden 2017 er der én integreret institution, der har åbent i en 3 ugers periode i sommerferien. I ugerne 28, 29 og 30 (fra den 10. juli til den 28. juli 2017) vil det være den integrerede institution Alt i et-skolen, Klinkby (Det gamle Troldehøj Klinkby), der skal passe de 0 - 6-årige børnehave- vuggestuebørn.

   

  I Alt i et-skolen, Klinkby bliver børnene tilbudt morgenmad, frugt om formiddagen, frokost og eftermiddagsmad. For at dække udgiften til frokostordningen, vil der blive opkrævet 110 kr. pr. påbegyndt uge et barn er tilmeldt til sommerferiepasning. Hvis barnet er tilmeldt pasning i alle tre uger, skal der betales 330 kr. Betalingen vil blive opkrævet i juni måned.

   

  Tilmelding til pasning i sommerferieperioden forgår i BørneIntra. Tilmeldingen findes under ”Brugerundersøgelser” og kan besvares på www.lemvig.inst.dk eller på BørneIntra-app’en, der gratis kan hentes til de fleste smartphones og tablets.

  Det er i den forbindelse vigtigt, at dit barns stamdata er korrekt udfyldt i BørneIntra, da disse vil blive overført til Alt i et-skolen, Klinkby i ferieperioden.

   

  Hvis der er behov for feriepasning i ugerne 28, 29 eller 30 skal tilmeldingsskemaet være udfyldt senest den 1. maj 2017.

   

  Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til din daginstitution.

   

  Med venlig hilsen Familie og Kultursekretariatet

  24-03-2017